iznajmite

stripera

 

 

 
         
 

 

                                           

Cena mog striptiz nastupa je približno 80 EUR petkom i subotom, a

60 EUR ostalim danima, to jeste noćima.

 

Ako je nastup za praznik, ili ako je nastup za brojniju publiku cena može biti veća.

 

Ako me poziva neko ko mi je već poznat, cena može biti manja.

Sam nastup je u svakom slučaju stvar dogovora sa onim ko me poziva. Na primer, tu je uračunat moj dolazak na dogovorenu adresu u Beogradu i striptiz igra od 15 minuta do pola sata, zavisno od vaše želje. Tu je i varijanta nastupa od 2 igre sa pauzom između igara. To su najčešći primeri mojih nastupa, ali je sve podložno dogovoru i detalje možemo dogovarati i pre i u toku same zabave.   

Počnem igru odeven, pa se skidam plešući, pa onda igram samo u tangama ili u nekim oskudnim krpicama. Kada je publika raspoložena da se u igri ide još dalje, onda se igra i završi još dalje.

 

U toku igre pratim ko je iz publike više zainteresovan i takvima se više približim. Neko voli da gleda iz daleka a ja poštujem i to. Kada mi neka žena dozvoli da igram uz nju ja tu i igram, i ako mi dozvoli nekad blago dodirujem periferne delove ženskog tela kao što su ruke, stomak, noge, ali NE DODIRUJEM svojim rukama užarene delove ženskog tela kao što su grudi, guza i međunožje. Deo mog posla je erotska provokacija, ali bez nasrtanja. Ja se uglavnom ne branim kada žene mene dodiruju bilo gde.

 

Po potrebi besplatno donosim i koristim na vašoj zabavi svoj laptop, dobro ozvučenje za veću sobu i „light show“ (svetlosne efekte), i na taj način pretvaramo vaš ili naš prostor u opušteni klub sa dobrim zvukom i šarenim pokretnim svetlom.  

 

Ako je nastup izvan Beograda ili na udaljenoj periferiji potrebna je doplata za prevoz, i ako je potrebno obezbediti i spavanje. Spavanje može privatno ili u hostelu, ne mora u hotelu.

slike muski striper

slike muski striper

Što se tiče kostima za striptiz nastupe, navešću da su meni lično kostimi malo bitni, jer je glavni deo nastupa bez odeće. Ali kako je muški striptiz i ples i golotinja i erotika i  zabava i zezanje, mogu da se pojavim na primer u kostimima kauboja, policajca, ili barmena. Mogu se pojaviti i u običnim uniformama barmena-konobara, ili majstora-zavarivača. Imam iskustva i kao barmen-konobar i kao majstor-zavarivač, i prilično profesionalno se osećam u obe te uniforme. Mogu na primer, da startujem kao konobar i služim piće, pa malo kasnije započnem striptiz igru. Po dogovoru.

slika barmen striper

slike muski striper

Nastupam za žensku i za žensko-mušku publiku, ne za mušku.

Obučen, poluobučen, ili ogoljen, odlučite vi, meni je svejedno, samo da nije hladno.

Ako poželite neki poseban tip zabave možda se možemo dogovoriti.

Ako je potrebno, diskrecija je uračunata.

Neka vaša javna ili privatna zabava bude nezaboravna, opuštena, luda i vesela. Dodajte šarenilo u ritmu i opustite vaše prijateljice na rođendanu, devojačkoj večeri, ženskoj žurci, mešovitoj žurci, godišnjici ili nekom drugom događaju uz veselo društvo posebnom predstavom u plesu prirodnog ogoljenog muškog tela.

Miro

slike muski striper

 

 

 

muški striptiz